stearinljus ljus tackljus avtackning tips ljusfabriken ljusvima

“Tack-tider”!

Förhoppningsvis går vi nu i rask takt emot varmare och bättre tider då semester och skollov rycker allt närmare.

Och inför detta års “sommarpaus” finns det många som förtjänar ett extra stort tack!!!

Tänker främst på att alla inom sjukvården. De som normalt jobbar för hårt och med alldeles för små medel har under våren fått jobba ännu hårdare, längre pass och dessutom utsätts de för en oviss fara, allt för vår andras hälsa. (Hoppas innerligt att detta kan bli en väckarklocka bland beslutsfattare, för hur värdefulla ni verkligen är och att sjukvården blir mer prioriterad i framtida satsningar inom “välfärden”!)

Tänker även på att skolan får en mycket välförtjänt vilotid efter en smått kaotisk vårtermin. Många rektorer, lärare och elever som fått brottas med många sjukdagar och även kämpat hårt för att få ovan teknik och en hemundervisning att fungera.

Många anställda i kommuner och företag runt om i samhället som fått utstå en närmast hysterisk och stressig tid där de fått bära ett tungt lass med fler arbetstimmar än normalt, då kanske många arbetskollegor inte kunnat komma till arbetet på grund av sjukdom.

Vi är egentligen alla skyldiga dessa personer ett stort och varmt tack och det finns med säkerhet många, många fler som förtjänar tack i dessa tider…

Ett ljus kanske inte är ett tillräckligt stort tack. Men det värmer lite, samtidigt som det visar på tanken om den uppskattning de förtjänar…

 

tackljus presentljus presenttips sommarljus stearinljus stearin blockljus ljusfabriken lowima