Nu ’uppdaterar’ vi vår webbutik..

Nu ’uppdaterar’ vi vår webbutik och lägger in fler av våra produkter i webbutiken. Bland annat nya färger och nya former på ljus samt fler färdiga present idéer.

Ni ska dock veta att det finns otaligt många fler stearinljus-sorter o dyl i vår ’fysiska butik’ på Alhem i Skellefteå, än i vår webbutiken. Oftast beroende på att vi inte hinner lägga ut allt som vi tillverkar i lite mindre partier men även ibland på grund av lite problem vid frakt och paketering. Är det något ni inte hittar eller efterfrågar, så som ljus, färg, storlekar e dyl i vår webbutik så är ändå sannolikheten stor att vi trots allt har det ni söker i fabriksbutiken.

Så har ni önskemål eller funderingar om färger, diametrar, höjder, presentljus, ljustillbehör (så som ljusfat/ljusstakar/ljushållare etc) eller annat så får ni mer än gärna maila oss eller, kanske lättast ringa hit till oss i Ljusfabriken. Vi gör ALLTID allt för att lösa era önskemål!

tfn:   070 818 00 40

info@ljusfabriken.se

Ljusfabrike lowima stearinljus blockljus kammarljusstake nattljusstakeLjusfabriken Lowima stearinljus blockljus nya ljus