Ljuskväll i ljusfabriken! ‬

 

Ni är hjärtligt välkomna att boka in ert kompisgäng, arbetslag, er familj eller andra på en ljuskväll, i ljusfabriken.

Här har ni möjligheten att släppa loss er kreativa  ådra och bl a skapa ljus och ljusskal i 100% stearin. Kort och gott, `en mysig kväll i ljusets tecken`.

 

Ljuskvällarna bokas helst vardagar (mån-tors) och börjar 18.00, eller enligt överenskommelse men det går även att boka fre-lör-sön men då något dyrare. Kvällen håller på i ca 3,5 timmar, beroende på hur duktiga ni är…nä, mer beroende på vilka saker vi gör och hur många ni är. 

Ni väljer själva er grupp och betalar ett fast pris på 7 250 kr upp till 10 personer. Är ni fler än 10 personer tillkommer 725 kr/person. Max antal är 14 personer. I priset ingår självklart era kreationer. Med er hem efter kvällen får ni exempelvis ett stearinskal och två st ljus, till ett butiksvärde på ca 700kr!

Mat, fika eller annan förtäring bestämmer ni själva vad ni tar med er, allt efter tycke, smak och hunger. Porslin, kaffebryggare och vattenkokare med mera finns att användas i fabriken.

Vi brukar ha väldigt trevligt och kul på dessa kvällar och det brukar vara en uppskattad och annorlunda aktivitet som ger mersmak.

Mera information och för bokning ring:  070 – 818 00‬ 40‭        eller   maila till:     .‬