154F512A 680B 437B 97C1 AAD6E2A44A89

En “strålande” Reklam!

 

En “lysande” give-away till dina kunder/leverantörer!

Ett ljus står för väldigt många goda saker som värme, kärlek och omtanke. Något som förmodligen alla företag värnar och säkerligen vill kopplas samman med. Att få kunder eller leverantörer att se på ert företag med “ljusa” ögon är något som vi kan hjälpa till med. Det vi erbjuder är något vi kallar för  “Företagsljuset“. Tanken är en omtänksam och varm marknadsföring som är innovativt och ny.

Dessutom är det ingen massprodukt utan varje ljus är unikt. Det är hand-tillverkat från formbygge till fräsning, gjutning, efterfyllning, sågning, målning och paketering. Det är producerat i Norrland av mycket kärlek om omtanke, vilket märks när ljuset brinner ner/upp/bort! …då det kan bilda ett vackert spindel-/spetsmönster.

Ljuset leveras, tillsammans med en liten info-folder om Ljusfabriken i en perfekt anpassad och stilren presentask. Vill ni ha en egen text i info-foldern så går det också att lösa…

Vi hjälper er gärna att ta fram ett unikt ljus med er utvalda symbol/logotyp ingjutet i ljuset…men…Tänk på att det kan vara nog så uppskattat och stilrent att leta en fin symbol som kan förknippas med företaget, än att sätta sin logotyp på ljuset!

Här har ni en fin-fin kombination av present och `strålande` reklam!

Om ni är intresserade av att ta fram en unik Gåva/Give Away, så tveka inte att kontakta oss på Ljusfabriken.

 

Kontakta oss:

mail:    info@ljusfabriken.se

tfn:        070-818 00 40