Ljusfabriken utsidan höst - stearinljus - 100% stearin

“Drive in” – Handla hemma och hämta i butik!

Ljusfabriken är öppet som vanligt (vardagar 10-17, lördagar 10-14) men ni vet väl att det går att handla många av våra produkter i webbutiken! Sedan bara hämta i fabriksbutiken, utan några extra kostnader. Alltså, samma priser i vår webbutik som i fabriksbutiken..

Nu i dess trista corona-tider finns möjligheten att handla hemifrån och till och med inte behöva stiga ur bilen vid upphämtning! Man kan kanske lite skämtsamt och passande kalla det för en “light”-version av en “Drive in”!!!

Ni handlar och genomför köp i webbutiken. Vi meddelar er via sms när beställningen är hoppackat och ni kan komma hit och hämta när ni önskar(under öppettider). Om ni vill, kan vi även ställa er beställning utanför butiken eller om så önskas, överlämna påsen direkt till bilen!
Om ni vill ha beställningen utställd, alternativt ut till bilen så skriv det bara i ’ordernotering’, så fixar vi som ni vill ha det. Och lite motion har ingen ljusgjutare mått dåligt av…😉

 

Det går naturligtvis också alltid bra att ringa och beställa det ni vill ha. Sedan på plats, i- eller utanför butiken betala i vår portabla kassa eller via swish…

Om ni har några funderingar, oavsett vad det kan tänkas vara så är det bara att kontakta oss. Det kanske uppstår frågetecken eller en osäkerhet vid handel i vår webbutik…hör då av er till oss, så kan vi mer än gärna hjälpa och lotsa er fram. (..och bara så ni vet. Vi tycker inte att några frågor är för dumma!!!)

tfn:  070 – 818 00 40.

Sköt nu om er i dessa nya, annorlunda, konstiga och lite skrämmande tider!
Vi hoppas att detta försök och erbjudande med ’Drive In’ ska hjälpa de som känner sig lite oroliga och sårbara…inte minst oss!!!

 

(Och har ni idéer, tips, önskemål eller annat på hur vi skulle kunna hjälpa er, oss eller andra att göra saker bättre eller enklare, så skulle vi, med tacksamhet ta emot dessa.)