Handla hemma och hämta utanför butik, eller få det hemskickat!

Ljusfabriken är öppet som vanligt (vardagar 10-17, lördagar 10-14). Men ni vet väl att det går att handla många av våra produkter i webbutiken! Sedan är det bara att hämta utanför fabriksbutiken utan några extra kostnader. Vi har samma priser i vår webbutik som i fabriksbutiken..

Nu, när vi åter igen befinner oss i trista och bistra corona-tider finns alltså möjligheten att handla av oss hemifrån. Sedan, smidigt och utan några nära kontakter hämta din inköpspåse färdigpackad utanför ljusfabriken. Man kan kanske lite skämtsamt och passande kalla det för en “light”-version av en “Drive in”!!!

Ni handlar och genomför köp i webbutiken. Vi meddelar er via sms när beställningen är hoppackat och ni kan komma hit och hämta när ni själv önskar (under öppettider).
Om ni har andra önskemål eller funderingar så skriv bara ett meddelade i ’ordernotering’, så fixar vi som ni vill ha det.

Det går naturligtvis också alltid bra att ringa till oss, beställa det ni vill ha och hur ni vill ha det. Sedan betala i vår portabla kassa eller via swish för att sedan avhämta vid tillfälle.

Om ni har några funderingar, oavsett vad det kan tänkas vara så är det bara att kontakta oss. Det kanske uppstår frågetecken eller en osäkerhet vid handel i vår webbutik…hör då av er till oss, så kan vi mer än gärna hjälpa och lotsa er fram. (..och bara så ni vet. Vi tycker inte att några frågor är för dumma!!!)

tfn:  070 – 818 00 40

Ni ska veta att vi alla på Ljusfabriken anstränger oss hårt för att minimera risker för spridning av denna plåga. Detta är ett sätt att försöka erbjuda en så säker handel som möjligt och även hitta sätt för vår verksamhet att överleva.

Vi är oerhört tacksamma om ni väljer att handla hos oss och sköt om er…

(Och har ni idéer, tips, önskemål eller annat om hur vi skulle kunna hjälpa er, oss eller andra att göra saker bättre eller enklare, så skulle vi, med tacksamhet ta emot dessa.)